De Kwis

NederWEET,
de leukste en gezelligste kwis in Nederweert

Op zaterdag 20 juli 2019 gaat de tweede editie van de kwis NederWEET van start. Een kwis voor jong en oud voor alle kernen van de gemeente Nederweert met als belangrijkste doel een gezellige dag samen met elkaar te beleven.

Wat moet je doen?
Je schrijft je in als team en gaat tussen 15.00 en 21.00u aan de slag met het oplossen van puzzels, vragen en opdrachten. Om alle vragen te kunnen beantwoorden raden we je aan om een groot team samen te stellen. Dat kan familie zijn, een vriendengroep of collega’s. Vanuit een ‘thuishonk’ ga je aan de slag. De vragen zijn zeer divers. Soms gemakkelijk, soms moeilijk, er zitten echte hersenkrakers tussen, cryptische vragen, knutselvragen en doe vragen waarbij je ook de weg op moet.

Lokaal goed doel
Elke deelnemende groep verbindt zich aan een zelfgekozen lokaal doel. Daar ga jij voor strijden. En dat mag van alles zijn, van het opknappen van een clubgebouw tot het opzetten van een nieuwe jeugdactiviteit.

Organisatie
De organisatie is in handen van een groep enthousiaste puzzelaars uit de gemeente Nederweert. De uitslag zal onder het genot van een drankje en een hapje bekend gemaakt worden op vrijdag 2 augustus in de feesttent van Tour d’Oospel op het Aerthijsplein.

Deelname

Inschrijven voor de kwis kan vanaf 1 april op www.nederWEET.nl.
Kosten voor deelname bedraagt 30 euro per team.

Hou de lokale media, de website en facebook in de gaten. Via deze kanalen zullen wij jullie van alle benodigde informatie voorzien, zoals tijdstip van aanvang, waar de vragen opgehaald en ingeleverd moeten worden etc.